És una recepta dels cursos que fèiem amb la Lourdes Martínez, gràcies a ells vaig perdre la por a fer segons quines receptes. És molt bo i apropiat per aquests dies de Festa Major.
Ingredients:
Pel primer gust.
- 50 gr de sucre 65 gr d'aigua
- 3 rovells 1 ou sencer
- 65 gr de llet vainilla
Pel segon gust
- 3 fulls de gelatina 40 gr. de brandi
- 1/4 litre de nata 5 gr. de sucre
- 50 gr. de xocolata de cobertura negra.
Pel tercer gust
- 3 fulls de gelatina
- Vainilla
- 40 cc. de llet
- 150 gr de crema pastissera.
- 25 gr. de sucre.
- 1/4 de kilo de nata.
Preparació
Primer gust
Fer un almívar fluix amb el sucre i l'aigua. Tirar-hi els ous remenats i al final la llet calenta i la vainilla. Posar-ho en un motlle allargat amb sucre cremat. Coure-ho al vapor 30 minuts més o menys. I deixar-ho refredar.
Segon gust
Remullar la gelatina. Desfer la xocolata al bany maria. Barrejar-la amb el brandi, la crema, la gelatina i finalment la nata muntada amb el sucre. Posar-ho damunt del primer ja cuit i refredat.
Tercer gust
Remullar la gelatina. Desfer-la amb la llet i la vainilla. Muntar la nata
amb el sucre. Barrejar-ho tot amb la crema i posar damunt del segon gust.
Sucre cremat
3 cullerades de sucre i 2 d'aigua
No hay comentarios:
Publicar un comentario