viernes, 24 de febrero de 2012

CASSOLA DE BACALLÀ

Cassola de bacallà
És un plat que es feia el divendres sant.
Ingredients
·        Bacallà 1 o 2 talls per persona.
·        !/2 d’espinacs
·        ½ de patates
·        1 ceba
·        1 all
·        1 picada
Preparació
Posar a dessalar el bacallà durant 48 hores, canviant l’aigua a les 24 hores.
Fregir el bacallà enfarinat i escorreguda l’aigua en una cassola de ferro antiadherent, començant sempre pel costat on no hi ha la pell, una vegada daurat retirar-lo.
Amb l’oli de fregir el bacallà, coure l’all i la ceba tallada a bocins petits vigilant que no ennegreixi.
Fregir els espinacs amb la ceba i l’all.
Mentre es fregeixen els espinacs en una paella fregir les patates tallades a daus.
Una vegada cuits els espinacs, barrejar les patates i deixar-ho coure durant 5 minuts a foc lent. Finalment posar-hi el bacallà amb la picada durant cinc minuts més, vigilant que no s’enganxi.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario