Cassola de bacallà
És un plat que es feia el divendres sant.
Ingredients
· Bacallà 1 o 2 talls per persona.
· !/2 d’espinacs
· ½ de patates
· 1 ceba
· 1 all
· 1 picada
Preparació
Posar a dessalar el bacallà durant 48 hores, canviant l’aigua a les 24 hores.
Fregir el bacallà enfarinat i escorreguda l’aigua en una cassola de ferro antiadherent, començant sempre pel costat on no hi ha la pell, una vegada daurat retirar-lo.
Amb l’oli de fregir el bacallà, coure l’all i la ceba tallada a bocins petits vigilant que no ennegreixi.
Fregir els espinacs amb la ceba i l’all.
Mentre es fregeixen els espinacs en una paella fregir les patates tallades a daus.
Una vegada cuits els espinacs, barrejar les patates i deixar-ho coure durant 5 minuts a foc lent. Finalment posar-hi el bacallà amb la picada durant cinc minuts més, vigilant que no s’enganxi.
No hay comentarios:
Publicar un comentario