Per fer aquest pastís el pa de pessic és la rcepta del Sacher de la Lourdes Martínez.
Ingredients
125 gr. de mantega 125 gr. de farina fluixa
100 de xocolata fondant 100 gr. de sucre
6 ous, separats els 6 rovells de les 6 clares
Vainilla Rom
10 gr. d'impulsor 35 r. de sucre glass
Melmelada de gerds
Trufa cuita
Vainilla 1/4 l. de nata líquida
200 gr. de xocolta de coberturaBany de xocolata
100 gr. de xocolata 100 gr. de mantega
Desfer el xocolata al bany maria. Untar el motlle en forma de cor amb mantega una mica desfeta i amb pinzell.
Agafar la mantega i la vainilla, i anar desfent-la amb la mà, al costat del foc molt suau si fa falta . Afergir-hi el sucre glass.
Es munten les clares a punt de neu amb els 100 gr. de sucre.
A la mantega, afegir-hi els rovells d'un en un, i si fa falta també es pot acostar al foc. Afagir la xocolata desfeta i la farina barrejada amb l'impulsor, anant barrejant poc a poc amb la mà.
Agafar una mica de les clares muntades i barrejar-la per estovar la massa. Fet això, es tira tot a les clares i es barreja.
S'omple el motlle i es posa al forn suau (180º) , de 35 a 40 minuts. Al treure el motlle del forn s'i dóna un cop sec.
Talla el pastís en 2 parts , banyant la base amb el rom i posar-li la melmelada.
Trufa cuita. Es calenta la nata i fora el foc es fica la xocolata. La vainilla, si vol es fica.
Al damunt i al costat s'hi posa una capa de trufa cuita que també serveix per tapar els forats i la separació de les dues parts del pastís.
Bany de xocolata. Desfer la xocolata a foc suau, afergir-hi la mantega tallada a trossos. Sabrem que està a punt quan la batedora queda napada. Tirar aquesta xocolata pel damunt allisant-la amb l'espàtula.
Per decorar-lo es pot ficar maduixes, nata trufada, etc....
No hay comentarios:
Publicar un comentario