martes, 15 de marzo de 2011

RISSOTTO AMB GAMBES I CEPS

Ingredients (4 persones)
  • 300 gr. d'arròs
  • 40 gr. de ceps deshidratats.
  • 1 ceba picada
  • 1 vas de vi blanc
  • 1l. de brou de peix
  • 200 gr. de gambes pelades.
  • 200 gr. de formatge parmesà.
  • Oli d'oliva o mantega.
  • Sal
  • Pebre
Preparació

Posem en remull els ceps uns 20 minuts en aigua calenta i ho escorrem reservant l'aigua.
Sofregir la ceba en una cassola ampla sense que prengui color, hi afegim el vi blanc fins que s'evapori. Tallem els ceps i els afegim a la cassola. Deixem que es facin durant un parell de minuts i a continuació saltegem l'arròs un minut més.
Afegim una part del brou i hem d'anar remenant continuament fins que s'evapori. Repetim l'operació fins que el plat quedi ben cremós, afegint poc a poc l'aigua dels ceps.
Quan faltin cinc minuts perquè l'arròs quedi cuit, hi afegirem les gambes. Quan l'arròs estigui a punt, afegim el parmesà ratllat i ho remenem perquè quedi ben fos.
Ho servirem ben calent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario