martes, 8 de febrero de 2011

BRAÇ DE GITANO SALAT

Ingredients

Pa de pssic
  • 3 ous
  • 50 grams de sucre
  • 75 grams de farina.
  • Una cullereta de postres de llevat en pols
  • Una mica de sal
Gorniment

  • 300 grams d'ensaladilla.
  • 1 llauna de tonyina
  • Olives farcides
  • Mahonesa
  • Ensiam variat
  • Pebrot escalivat per decorar
Procés d'elaboració
Pa de Pessic

Es baten els ous  amb el sucre amb les varrilles fins aconseguir una massa esponjosa i que deixa senyal una estona al treure-les.
Una vegada esta bé hi afegim la farina  barrejada amb el propulsor barrejant amb molta cura.
Es fica en una plàtera al forn en un paper sulfuritzat i es forneja a 180º duant uns 20 minuts.
Una vegada està al pùnt el posem en un drap llis cargolat.

Farciment

Mentre es fa bullir la ensaladilla,(pot ser congelada). Una vegada cuita l'escorrem i la reservem, fins que es refredi. Quan està freda hi posem tonyina i olives  farcides partides per la meitat. Posem un parell de cullerades de maonesa i farcim el pa de pessic,  posem damunt també mahonesa i ho decorem al nostre gust. Jo ho vaig fer amb pebrot escalivat i olives farcides.

Es pot acompanyar amb una mica d'enciam   

No hay comentarios:

Publicar un comentario