Pa de pssic
- 3 ous
- 50 grams de sucre
- 75 grams de farina.
- Una cullereta de postres de llevat en pols
- Una mica de sal
Gorniment
- 300 grams d'ensaladilla.
- 1 llauna de tonyina
- Olives farcides
- Mahonesa
- Ensiam variat
- Pebrot escalivat per decorar
Procés d'elaboració
Pa de Pessic
Es baten els ous amb el sucre amb les varrilles fins aconseguir una massa esponjosa i que deixa senyal una estona al treure-les.
Una vegada esta bé hi afegim la farina barrejada amb el propulsor barrejant amb molta cura.
Es fica en una plàtera al forn en un paper sulfuritzat i es forneja a 180º duant uns 20 minuts.
Una vegada està al pùnt el posem en un drap llis cargolat.
Farciment
Mentre es fa bullir la ensaladilla,(pot ser congelada). Una vegada cuita l'escorrem i la reservem, fins que es refredi. Quan està freda hi posem tonyina i olives farcides partides per la meitat. Posem un parell de cullerades de maonesa i farcim el pa de pessic, posem damunt també mahonesa i ho decorem al nostre gust. Jo ho vaig fer amb pebrot escalivat i olives farcides.
Es pot acompanyar amb una mica d'enciam
No hay comentarios:
Publicar un comentario