martes, 15 de febrero de 2011

POSTRE DE PINYA


INGREDIENTS
  • 1 paquet (7 grams) de gelatina sense sabor.
  • 1/4 tassa d'aigua freda
  • 1 llauna petita de Llet Condensada "LA LECHERA de NESTLÉ"
  • 1 llauna petita de piña trocejada en el seu suc natural , sense escòrrer
  • 1 tassa de yogur natural
  • Pinya, menta, xocolata ratllat
  • Sucre cremat

INSTRUCCIONS


Posar en sis motlles sucre cremat.
Fes la gelatina segons les instruccions de la seva marca.
Posa la llet condensada, la piña amb el seu suc, el iogur, la gelatina i tritura-ho amb el minipíder.
Omple els motlles unes 2/3 parts i posa-ho a la  nevera unes 3 hores.
Al moment de servir, pasar un ganivet per les vores, posa-ho en plats individuals i decora-ho.


Ara a la primavera que és temps de maduixes, també es pot fer amb maduixes. Es segueix el mateix procés ficant uns 300 gr. de maduixes triturades. en lloc de pinya.

No hay comentarios:

Publicar un comentario