Ingredients
Preparar el puré tal com indica el paquet i deixar-lo refredar.
Fregir els pits de pollastre amb una mica d'oli. Tallar 4 talls de pinya, els pits de pollastre, una mica d'enciam i barrejar-ho amb 4 cullerades de maonesa .
Estendre el puré sobre un drap de cuina humit. Posar enmig el farcit i enrotlleu-lo ( més aviat ha de resultar una mica doble i curt. Colcar-lo en una plàtera i donar-li la forma de pinya.
Cobrir-lo amb maonesa i decorar-lo amb les olives, pebrot, pinya, etc.
- 2 pits de pollastre.
- 1 paquet de puré de patata.
- 1 pot de pinya
- Enciam
- 1 pot d'olives farcides de pebrot.
- Maonesa
Preparar el puré tal com indica el paquet i deixar-lo refredar.
Fregir els pits de pollastre amb una mica d'oli. Tallar 4 talls de pinya, els pits de pollastre, una mica d'enciam i barrejar-ho amb 4 cullerades de maonesa .
Estendre el puré sobre un drap de cuina humit. Posar enmig el farcit i enrotlleu-lo ( més aviat ha de resultar una mica doble i curt. Colcar-lo en una plàtera i donar-li la forma de pinya.
Cobrir-lo amb maonesa i decorar-lo amb les olives, pebrot, pinya, etc.
No hay comentarios:
Publicar un comentario