jueves, 21 de abril de 2011

BRAÇ DE POLLASTRE I PINYA

Ingredients
  • 2 pits de pollastre.
  • 1 paquet de puré de patata.
  • 1 pot de pinya
  • Enciam
  • 1 pot d'olives farcides de pebrot.
  • Maonesa
Preparació
Preparar el puré tal com indica el paquet i deixar-lo refredar.
Fregir els pits de pollastre amb una mica d'oli. Tallar  4 talls de pinya, els pits de pollastre, una mica d'enciam i barrejar-ho amb 4 cullerades de maonesa .
Estendre el puré sobre un drap de cuina humit. Posar enmig el farcit i enrotlleu-lo ( més aviat ha de resultar una mica doble i curt. Colcar-lo en una plàtera i donar-li la forma   de pinya.
Cobrir-lo amb maonesa i decorar-lo amb les olives, pebrot, pinya, etc.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

No hay comentarios:

Publicar un comentario