- 500 gr de formatge Mascarpone
- 4 gemmes d'ou
- 100 gr de sucre
- caco en pols
- 30 bescuits
- i vaset de vi dolç
- 1 tassa de cafè.
Preparem una tassa de cafè carregadet i ho barregem amb una mica de vi dolç. Ho posem en un recipient pla i ho deixem refredar.
En un altre bol batem les gemmes, el sucre i el formatge mascarpone i ho barregem bé, que tingui no grúmols.
Peparem el motlle, hem de pensar que s'ha de muntar al revés.
L'ordre serà:
- La crema
- Becuits mulllats en cafè ivi dolç
- Cacao
- Crema
- Bescuits mullats en cafè i vi dolç
Una vegada nivellat, el cobrim amb plàstc film i el posem a congelar.
S'ha treure una hora abans de servir-lo del congelador i el deixem a temperatura ambient.
En l'últim moment afegim la decoració, cacao, cobetura amb gelatina, alguna fruita.....
No hay comentarios:
Publicar un comentario