martes, 8 de febrero de 2011

BOMBA DE MASCARPONE

Ingredients

  • 500 gr de formatge Mascarpone
  • 4 gemmes d'ou
  • 100 gr de sucre
  • caco en pols
  • 30 bescuits
  • i vaset de vi dolç
  • 1 tassa de cafè.
Elaboració

Preparem una tassa de cafè carregadet i ho barregem amb una mica de vi dolç. Ho posem en un recipient pla i ho deixem refredar.
En un altre bol batem les gemmes, el sucre i el formatge mascarpone i ho barregem bé, que tingui no grúmols.
Peparem el motlle, hem de pensar que s'ha de muntar al   revés.
L'ordre serà:
  1. La crema
  2. Becuits mulllats en cafè ivi dolç
  3. Cacao
  4. Crema
  5. Bescuits mullats en cafè i vi dolç
Una vegada nivellat, el cobrim amb plàstc film i el posem a congelar.
S'ha treure una hora abans de servir-lo del congelador i el deixem a temperatura ambient.
En l'últim moment afegim la decoració, cacao, cobetura amb gelatina, alguna fruita.....                                      

No hay comentarios:

Publicar un comentario