domingo, 9 de enero de 2011

COULANT DE TURRÓ






Ingredients

  • 200 gr. de turró de xixona.
  • 4 ous
  • 100 gr. de sucre
  • 75 gr de farina torrada
  • Mantega i farina pels motlles.




Elaboració

Primer torrem la farina amb el forn baix o en una cassola al foc. La deixem refredar.

Barregem en un bol tots els ingredients, el turró esmicolat, els ous, el sucre i la farina, ho triturem fins a obtenir una massa cremosa. Suquem els motlles amb la mantega desfeta i posem una mica de la farina, espolsem els motlles per treure la farina sobrant.
Tapem els motlles amb paper d'alumini i els posem al congelador. Quan estan congelats estan a punt per fornejar.
El posarem al forn a l'últim moment, ja que es serveix calent. En el forn recalentat a 180º, s'introdueixen els coulants sense descongelar i es couen de a 18 minuts.
Es serveix recent fet, desmontllant-lo en un plat de postres i es pot decorar amb el que vulguis, és aconsellable fer-ho amb fruites, ja que és molt energètic.









No hay comentarios:

Publicar un comentario